![]() |
| Re: Malformatii cardiace congenitale |
| Malformatii cardiace congenitale |
|
Olga
Junior
![]()
|
Buna Natalia.
Operatiile minim invazive pentru tatarea malformatiilor congenitale cardiace se realizeaza indiferent de varsta. Se pot opera atat copii cat si adulti, chiar si nou nascuti. Aceasta tehnica este inovatoare si se pare ca sunt deja extrem numeroase cazuri tratate in acest mod. Bineinteles ca peste tot experienta e cea mai importanta dar si studiile. Daca doresti sa i faci aceasta interventie copilului tau in Bucuresti sa stii ca aici profeseaza dl dr. Dan Deleanu, dansul fiind inițialul care a intervenit minim-invaziv in Romania. Alaturi de dansul sta o echipa la fel de pregatita, cuprinzand un dr. grec Thanopoulos cat si o doamna doctor care realizeaza ecografiile Silvia Iancovici. Poti incerca un consult la dansii sa vezi ce parere au si ei cu privire la cazul tau. Te astept cu vesti |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Catalinaa
Junior
![]()
|
Buna ziua, pentru ca fetita noastra sufera de o coarctatie de aorta pe care am descopperit-o cand avea 6 ani, cunoastem toti cardiologii pediatri din tara. De incredere in Bucuresti: Dr. Cristina Olteanu, dr. Silvia Iancovici, la Timisoara: Dr. Gabriela Doros, Dr. Anca Popoiu, dr. Adrian Lacatusu, la Cluj: dr. Simona Oprita, dr. Simona Cainap, la Tg. Mures: dr. Rodica Toganel.
Noua coarctatia ne-a descoperit-o la spitalul de copii la Timisoara, dar am cautat opinii pe unde am putut. Am trimis actele si in germania si in grecia pentru ca in final sa alegem dilatarea cu stent la dr. vasilios thanopoulos. profesorul vine mai nou si la un centru din bucuresti, asa ca ne-am bucurat sa nu parasim tara.succes tuturor. exista medici buni si dedicati si in romania, si ca sfat personal, uitati-va dupa experienta ; bolile congenitale de inima nu sunt foarte bagate in seama in romania, nu toti medicii stiu cu ce se mananca, si pentru ca nu stiu exact, ori amana orice decizie, ori trimit direct la tg mures la operatie si gata. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Nataly
Junior
![]()
|
Olguta, iti multumesc pentru sfat. Vroiam sa te anunt ca am fost la dna dr silvia iancovici la consult si ai avut mare dreptate! Este o doamna doctor foarte citita, calma si umana...ne a explicat tot ce inseamna problema noastra, ce rezolvare presupune. Am stat cam o ora in cabinetul dansei insa cand am plecat de acolo am stiut ca ma voi intoarce intr un mediu sigur.
Deoarece interventiile se fac in echipa de 2 medici, iar unul din ei este grec ele nu se realizeaza zilnic ci este stabilita o data pentru aceste interventii. Prin urmare vom fi si noi programati pentru interventie si speram ca totul sa fie bine. Am sa va tin la curent |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
CarryGrig
Junior
![]()
|
Buna. Eu sunt mamica unui copil care a fost diagnosticat cu DSA. In timpul investigarii problemei am intalnit diversi oameni, diverse situatii. Nu intotdeauna lucruri se rezolva simplu, insa din iubire neconditionata pt puiul meu am mers pana in panzele albe. Sunt cumplit de fericita ca am gasit ca rezolvare interventia minim invaziva in inițialul rand, adica montarea unei umbrelute in locul defectului. In cazul acesta copilul nu a fost operat pe cord deschis, ci lucrurile s-au rezolvat printr-o punctie.
Acesta complexa interventie a fost realizata de dl dr Dan Deleanu si Basilos Thanopoulos, carora vreau sa le multumesc din suflet ca mi-au salvat copilul si in plus nu i-au lasat nici o trauma a unei interventii chirurgicale complicate! Pe acesti domni doctori ii gasiti in tara, fara a fi nevoie sa mergeti dumneavoastra cu copii. Doctorul Thanopoulos este un doctor grec, iar dansul vine in centru pentru a rezolva aceste cazuri. Un alt mare avantaj este timpul de refacere al copilului care este mult mai scurt. Daca noua, ca "oameni mari" ni se pare teribil de grea perioada post-operatorie, ce sa mai zica un copil? Consider ca odata ce exista aceasta medicina interventionala este bine sa apelam la ea in cazul in care se poate trata asa. Numai bine va doresc. Puteti incerca parerea si sfatul acestor doctori. Eu o spun pe pielea mea! Sa va ajute Dumnezeu! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| fibrom uterin |
|
Amalia
Junior
![]()
|
Buna, sunt din Braila si am 2 gemene minunate. Problema este ca una din ele nu ia in greutate. Au varsta de 5 ani, dar e vizibil cu ochiul liber diferenta dintre ele. Am fost la doctorul de familie si mi a spus ca poate fi din cauza faptului ca uneori unul din gemeni nu se dezvolta la fel de repede. Acest lucru l am mai auzit si eu din diferite imprejurari, insa sunt putin speriata...credeti ca e normal?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
CarryGrig
Junior
![]()
|
Ce faceti? Ati fost cu fetele la cardiolog? Stiti ceva, un diagnostic?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Malformatii cardiace congenitale |
|
||
|